concentLogo

Concent: administratie- en advieskantoor voor het onderwijs

Concent is een administratie- en advieskantoor gevestigd in Zwolle en verricht primair diensten voor onderwijsinstellingen. We bieden een totaalproduct van administratie tot advies. De grootste klantgroep van ons kantoor bestaat uit primair onderwijsinstellingen, zoals basisscholen, maar ook onderwijsinstellingen in het voortgezet onderwijs maken veelvuldig gebruik van de diensten van Concent.

 

Bent u schoolbestuurder van een basisschool of een voortgezet onderwijsinstelling? Breng uw administratie dan onder bij Concent. Naast constructief & persoonlijk advies heeft u dan overal de beschikking over uw onderwijsadministratie. Via het internet kunt u altijd toegang krijgen tot uw administratie. In het overzichtelijke online dashboard ziet u in een oogopslag alle kengetallen op een rij, terwijl u tot op het detailniveau kunt doorklikken naar bijvoorbeeld budgetinformatie, facturen en salarisstroken van leerkrachten en andere medewerkers.

 

Concent geeft u proactieve ondersteuning en advies voor uw onderwijsadministratie. En dat alles voor een concurrerend en transparant tarief.

Duidelijkheid over kosten vooraf (Primair Onderwijs)

Bereken het zelf > Onze school(groep) heeft leerlingen
met medewerkers verdeeld over scholen

Door u verstrekte gegevens:

 

  • leerlingen
  • medewerkers
  • scholen

 

Op basis van bovenstaande gegevens kunnen wij een richtprijs geven van:

 

,-

 

(deze richtprijs geldt voor Primair Onderwijs, betreft het jaar 2021 en is exclusief BTW)

Hoe werkt Concent?

Volgens onze klanten werkt Concent: meedenkend, constructief en proactief. Kortom: Concent denkt met u mee!

 

Onze administratie diensten zijn er op gericht u inzicht en overzicht te geven in uw onderwijsadministratie. Met onze moderne online systemen heeft u overal toegang tot uw informatie. Persoonlijke webpagina’s, eenvoudig doorklikken tot loonstrook en factuur.

 

Concent is een gespecialiseerd administratiekantoor voor onderwijsinstellingen zoals basisscholen en het voortgezet onderwijs. Bekijk de video voor onze werkwijze en het verhaal van onze klanten >