Diensten

E-HRM

Concent biedt scholen een moderne E-HRM-omgeving. Managers en medewerkers kunnen los van tijd en plaats informatie en gegevens raadplegen en processen opstarten. Dit is zowel via een mobiel of iPad als online mogelijk door middel van de AFAS Pocket (app), InSite (intranet) en OutSite (website voor externen).

Medewerkers beheren zelf hun persoonlijke gegevens en starten acties en aanvragen met behulp van de AFAS pocket app en online ESS (Employee Self Service). Met ESS leg je de administratieve verwerking daar waar deze het beste thuishoort. Dat betekent minder bottlenecks, optimalisatie van processen en meer efficiëntie. En door informatie vast te leggen bij de bron voorkom je samen fouten. 

Afspraken met medewerkers over onder andere functioneren, verzuim, ontwikkeling, in-, door- en uitstroom worden digitaal vastgelegd en direct opgeslagen in het digitale personeelsdossier. InSite is gekoppeld aan AFAS Profit en is dus altijd up-to-date. Daarbij is er eenvoudige toegang tot alle (personeels-)informatie. 

Optimalisatie van het werving- en selectieproces ontstaat door OutSite en InSite met elkaar te verbinden. Het hele proces van het opzetten van de vacature tot aan het achter-de-schermen voorbereiden van een eerste werkdag loopt gedigitaliseerd. Kandidaten voeren zelf hun gegevens in. Vervolgens start het systeem automatisch interacties met de kandidaten en via workflows krijgen de eigen MSS-users (Manager Self Service) hiermee verband houdende workflow-taken af te handelen waardoor de kandidaat gestroomlijnd in InSite wordt opgevoerd als medewerker.

Wilt u ook slimmer werken en als werkgever graag op een efficiënte manier invulling geven aan uw HR-processen? Neem contact met ons op! We automatiseren tijdrovende administratie, betrekken leidinggevenden en medewerkers in het proces en u kunt onze slimme dashboards gebruiken voor meer grip en inzicht. Het gevolg? U heeft weer tijd voor wat écht belangrijk is.

Meer over E-HRM?

Wilt u meer weten over E-HRM en wat wij voor u kunnen betekenen: stuur een e-mail aan info@concent.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!