Diensten

Dienstverlening

Concent is een professioneel administratie- en advieskantoor voor onderwijsinstellingen en organisaties voor kinderopvang. De dienstverlening van Concent is  voor wat onderwijsinstellingen betreft vooral gericht op scholen voor primair onderwijs. Deze dienstverlening bestaat uit een proces dat loopt van begroting via managementrapportages tot en met het opstellen van de jaarrekening. Gebruikers hebben hierbij toegang tot een online managementinformatiesysteem dat Concent in eigen beheer ontwikkelt en onderhoudt.

Binnen deze dienstverlening nemen advies, ondersteuning en een gebruikersvriendelijk informatiesysteem met persoonlijke pagina’s een belangrijke rol in. Scholen hebben zo de beschikking over online dashboards en managementinformatie waarmee scholen kunnen sturen binnen de cyclus van planning en control.

Binnen de dienstverlening verzorgen wij de financiële administratiepersoneels- en salarisadministratie en basisdiensten personeel en organisatie (P&O) en maken gebruik van moderne systemen met digitaal betalingsverkeer, online workflows en ESS/MSS. Scholen staan in verbinding met een vaste contactpersoon.

Scholen kunnen gebruik maken van aanvullende P&O-dienstverlening en juridisch advies.