Contact

Contactgegevens

Bezoek- en postadres

Jofferenlaan 2

8017 HH Zwolle

Contact

T 038 423 10 40

E info@concent.nl

Social Media

Vind ons ook leuk

op linkedin

Plan hier uw route

Algemene routebeschrijving

U rijdt op de A28

Neem afslag A18, Zwolle-Zuid. Neem op de rotonde de afslag Ring Zuid. Hierna gaat u bij de 4e verkeerslichten rechtsaf.

 

U ziet ons gebouw nu aan uw rechterhand. U kunt uw wagen voor het gebouw parkeren aan de Jofferenlaan

U komt van het station

Bus: neem aan de voorzijde van het NS-station lijn 4 (Ittersummerbroek) en stap uit bij de 3e halte (Jofferenlaan).

 

Lopend: ons gebouw bevindt zich op circa 15 minuten lopen vanaf de achterzijde van het NS-station.

Contactformulier

Heeft u problemen- opmerkingen of klachten?

Heeft u een acuut probleem, klacht of heeft u een opmerking over de ervaring van onze dienstverlening? Wij horen het graag. Met uw reactie helpt u ons de kwaliteit van onze diensten, service en informatie te verbeteren.
Wilt u contact met ons opnemen? Dan vragen wij u vriendelijk het contactformulier hiernaast in te vullen en te versturen. Concent neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Let op! De velden met een sterretje zijn verplichte velden, anders kunnen wij uw reactie helaas niet verwerken.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken
Door het invullen van dit contactformulier geeft u Concent toestemming om de verstrekte persoonsgegevens te verwerken. Concent stuurt uw gegevens intern naar een medewerker die contact met u opneemt.
Concent bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om het gewenste contact te kunnen leggen en eventuele afspraken die uit dit contact voortvloeien te kunnen nakomen. De persoonsgegevens die u via dit contactformulier doorgeeft deelt Concent niet met derden, tenzij u daarvoor toestemming geeft of Concent hiertoe wettelijk of anderszins verplicht is.

 

 Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Concent en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@concent.nl.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Concent neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@concent.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar!

Telefoonnummer 038 423 10 40
Maandag t/m vrijdag van: 08:30 – 12:45; 13:15 – 16:30