Overstappen

Ander administratie- of advieskantoor? Maar geen idee wie, wat en hoe?
Stap gemakkelijk en vertrouwd over naar Concent

Stel, u bent verantwoordelijk voor de HR en/of de financiën van uw schoolorganisatie en u bent niet tevreden over de huidige dienstverlener. Bijvoorbeeld omdat het informatiesysteem niet goed past bij uw organisatie, omdat de managementrapportages die u krijgt niet voldoen of omdat u geen goed advies krijgt en pro-activiteit mist.  

Omdat u erg opziet tegen het gedoe van overstappen naar een ander kantoor (u moet op zoek naar een partij die wel doet wat u wilt, bewezen kwaliteit biedt tegen een goed tarief en waar het contact goed voelt) onderneemt u geen actie.

Concent kan en wil u daar echt bij helpen. Het is ons werk en onze passie! En ja, het is erg belangrijk dat er een klik is tussen u en Concent. Kennismaken is dan ook erg belangrijk. Dat doen wij vrijblijvend. Als het goede gevoel er is, dan verloopt de overstap naar Concent in hoofdlijnen als volgt:

Zes eenvoudige stappen naar Concent

  1. Na de kennismaking stelt Concent een offerte op met een dienstverlening die bij uw schoolorganisatie past. Als deze offerte bevalt, kan het contract worden opgesteld en door u worden getekend. Vanaf dat moment zijn wij partners!
  2. U zegt de dienstverlening op bij uw huidige dienstverlener en geeft ons de namen door van uw contactpersonen daar. Medewerkers van Concent kunnen met uw goedkeuring dan 1 op 1 communiceren met deze contactpersonen.
  3. Concent regelt dat de gegevens uit uw huidige administratie bij uw huidige dienstverlener worden omgezet naar uw administratie bij Concent. Wij hebben daar veel ervaring mee en garanderen u juiste en tijdige uitbetaling van salarissen en factuurverwerking.
  4. U krijgt vaste contactpersonen bij Concent op de salaris- en financiële administratie en u krijgt een vaste adviseur toegewezen. Deze persoonlijke adviseur begeleidt u in het proces van begroting tot en met de jaarrekening en weet zo precies wat u nodig hebt.
  5. Gebruikers van het informatiesysteem krijgen een persoonlijke pagina met eigen cockpit van waaruit zij bijvoorbeeld hun schoolformatie of budgetten heel eenvoudig kunnen volgen. Uw contactpersonen zorgen voor een goede instructie en blijven u helpen.
  6. De dienstverlening is live en blijft zich doorontwikkelen naar een systeem dat bij u past.

Bent u geïnteresseerd of hebt u vragen, neem dan gerust contact op met Eddie Bleijenburg (038-4231040) of via e.bleijenburg@concent.nl. Bellen kan ook met ons algemene nummer 038-4231040 of laat een bericht achter via het onderstaande contactformulier.

Hopelijk tot snel!