Nieuws

Uitnodiging Onderwijsseminar Rabobank

Van de Rabobank IJsseldelta ontvingen wij een uitnodiging voor het bijwonen van een Onderwijsseminar speciaal voor onze relaties.         Graag willen we dit met u delen.

                     

Woensdagmiddag 27 januari 2016 organiseren vijf samenwerkende Rabobanken het eerste Onderwijsseminar in onze regio. Waarom? Wij zien het als onze rol om mensen te verbinden. Zo raakt kennis en menselijke energie verbonden en ontstaan weer nieuwe krachten en inzichten. 

Rabobank neemt haar rol bij het bouwen aan een leefbare regio. Daar hoort ook een rol in onderwijs bij. Dat doen we enerzijds door onze kennis van financiële oplossingen voor de investeringsvraagstukken waarmee onderwijs te maken heeft, anderzijds als betrokken, verbindende partner. Maar we weten niet alles, daarom zoeken we verbinding en halen we er inspirerende experts bij.

Wat kunt u verwachten?
Er verandert veel op het gebied van onderwijs. Wij willen op een actieve manier laten ervaren wat er allemaal speelt, door middel van workshops en sprekers.
We gaan onderwijsinstellingen met elkaar verbinden en toegang geven tot elkaars kennis en de kennis in ons Rabobank netwerk. Naast onze gastsprekers, die uitdagen en inspireren, gaan wij tijdens kennissessies in op actuele onderwerpen als duurzaamheid, de leraar van nu en de toekomst en technische ontwikkelingen in het onderwijs.

Voor onderwijsmensen, bestuurders en gemeenten
Spreekt het thema u aan en bent u actief professioneel betrokken bij onderwijs? Dan bent u van harte welkom bij ons seminar. Door de verwachte hoge opkomst kunnen wij maximaal drie mensen per organisatie uitnodigen. Wie u meeneemt? Het bepalen van een mooie mix is aan u. Directeuren, leraren, wethouders, onderwijsambtenaren, iedereen met een aandeel in het werkveld is van harte welkom! 

Zelf bijdragen aan het seminar? 
Heeft u en uw team zelf innovatieve ideeën die u wilt delen in één van de kennissessies? Of wilt u op een andere wijze participeren? U kunt dat kenbaar maken via het onderstaand e-mailadres. 

Save the date
Wij ontvangen u 27 januari graag bij de Rabobank in Meppel. Noteert u deze datum alvast in uw agenda? U ontvangt in december een officiële uitnodiging. Uw interesse kunt u nu al kenbaar maken via Bedrijven@mss.rabobank.nl.
Introducés – binnen het aantal van drie genodigden - zijn van harte welkom!

Wij verheugen ons al op een dag vol inspiratie.

Met vriendelijke groet,

Anke Hemmes 
Barry de Vent

Rabobank IJsseldelta