Nieuws

Groene Land Achmea wordt Zilveren Kruis Achmea

Op 1 januari 2011 gaat het merk Groene Land Achmea over naar het merk Zilveren Kruis Achmea.
Waarom wordt Groene Land Achmea op 1 januari 2011 Zilveren Kruis Achmea?
Het verzekeringsaanbod, de voorwaarden en de premie van deze twee merken zijn momenteel hetzelfde. De administratie van Groene Land Achmea en Zilveren Kruis Achmea wordt op één centraal punt geregeld en ook de medewerkers van de Klantenservice en Declaratieservice zijn en blijven dezelfde. Door de overgang naar één merk kan Zilveren Kruis Achmea u nog beter van dienst zijn. Omdat Zilveren Kruis Achmea de grootste en meest bekende zorgverzekeraar van Achmea is, gaat Groene Land Achmea over naar dat merk. Dit betekent niet dat het regionale karakter van Groene Land Achmea verloren gaat. Net als Groene Land Achmea zal Zilveren Kruis Achmea er voor verzekerden in de regio zijn.
Wat betekent dit voor verzekerden en hun gezinsleden?
Bijna alles blijft hetzelfde. Zo verandert er niets aan de zorg en de inhoud van de zorgverzekering. Dat betekent dat u gewoon naar uw vertrouwde huisarts, specialist, tandarts of fysiotherapeut kunt blijven gaan. Wat verandert er dan wel? Vanaf 1 januari 2011 staat er op alle documenten geen Groene Land Achmea maar Zilveren Kruis Achmea. Dat is alles.
Wanneer ontvangen verzekerden meer informatie?
Begin september worden alle verzekerden hier per brief van op de hoogte gesteld. In november ontvangt men het polisblad van Zilveren Kruis Achmea en in december ontvangt men het nieuwe zorgpas.