Nieuws

Concent bestaat 25 jaar

Concent bestaat in 2014 25 jaar! Googelen levert op internet een schat op aan 25-jaar jubilea. Een mooi moment om bij stil te staan en achterom te kijken. Op het wereldtoneel is in de afgelopen 25 jaar veel gebeurd. En nog elke dag worden wij ook geconfronteerd met mooie en ook moeilijke en angstige omstandigheden waarin mensen verkeren. Iedereen zal daar beelden bij naar voren kunnen halen. Heel bijzonder dat wij anno 2014 mogen leven in een vrij land met tal van goede voorzieningen. Tot die voorzieningen behoort ook het onderwijs waar wij als Concent met groot enthousiasme werkzaam voor mogen zijn.

Voor Concent levert terugkijken zeker de invloed van de ontwikkelingen in de automatisering. Automatisering heeft grote gevolgen gehad voor werkprocessen. Zo komt bijvoorbeeld informatie steeds actueler onder bereik via allerlei communicatiemiddelen. In 2014 is het voor veel mensen mogelijk om informatie niet alleen via de pc te raadplegen en te muteren, maar ook via bijvoorbeeld smartphone of tablet.

Belangrijke schakel tussen de scholen cq schoolorganisaties en Concent blijft de relatie tussen mensen. Mensen die functioneel aan elkaar verbonden zijn en die elkaar ook pro-actief weten te vinden en ondersteunen. In de komende tijd willen wij ons als dienstverlener nog meer gaan ontwikkelen naar een dienstverlener die adviseert en faciliteert.   

Komende vrijdag 12 september a.s. zullen wij als personeel er een dagje tussen uit zijn om op eigen wijze stil te staan bij dit jubileum. 

Voor de toekomst hopen wij samen met u als onze relaties goede ontwikkelingen door te maken. De medewerkers van Concent willen er samen met u graag voor gaan! 

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen. 

Medewerkers van Concent.