Nieuws

Aanmelding Onderwijsseminar Rabobank IJsseldelta

Van Rabobank IJsseldelta ontvingen wij bijgaande vervolginformatie over het door hen georganiseerde Onderwijsseminar waar in het bijzonder ook de bij Concent aangesloten scholen voor worden uitgenodigd.  

 

     

 

Geachte heer, mevrouw,  
    
Bent u ook benieuwd hoe u creativiteit in het primair onderwijs kan bevorderen? Of wellicht bent u geïnteresseerd in hoe u uw school kan verduurzamen? Kortom, u wilt ook graag leren van uw collega scholen en gemeenten, dan moet u zeker naar ons regionale primair onderwijsseminar komen. Op woensdagmiddag 27 januari 2016 organiseren vijf samenwerkende Rabobanken het primair onderwijsseminar. 

Rabobank vindt het belangrijk om mee te bouwen aan een leefbare regio. Ook het onderwijs speelt hierin een belangrijke rol. Daarom brengen we onderwijsinstellingen en gemeenten bijeen om samen in te gaan op actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de onderwijssector. Inspirerende experts dragen daarin hun steentje bij; nieuwe krachten en inzichten ontstaan tenslotte door verbinding. Het wordt een interessante en leerzame bijeenkomst voor iedereen die professioneel betrokken is bij het onderwijs.   

Sprekers en workshops
Het thema van het seminar is 'Leren veranderen - verandering leren'. Laat u inspireren door sprekers en tijdens twee door u     gekozen workshops:
    ·         Organisatie van de toekomst
    ·         Leerling van de toekomst
    ·         Leraar van de toekomst
    ·         Lesmethode van de toekomst
    ·         Schoolgebouw van de toekomst
    ·         Skills van de toekomst

   

Programma
    15.00 uur: inloop
    15.30 uur: welkomstwoord door dagvoorzitter Menno van Noort
    15.45 uur: sprekers Frank van Esch en Hans Stegeman aan het woord
    16.45 uur: workshops ronde 1
    17.45 uur: workshops ronde 2
    18.30 uur: afsluiting Onderwijsseminar
    18.45 uur: netwerkborrel en walking dinner     

   

Locatie
Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland, Blankenstein 140, Meppel

   

Aanmelden
Spreekt het thema u aan en bent u actief in het onderwijs? Dan bent u van harte welkom bij ons seminar. Op de evenementen website leest u meer over het programma, de sprekers en de workshops en hier kunt u zich aanmelden. Wij verheugen ons op een leerzame dag en ontmoeten u graag! Aanmelden is mogelijk tot 8 januari 2016. 

Met vriendelijke groet,

Anke Hemmes en Barry de Vent,

Rabobank IJsseldelta