Nieuws

10% korting op de Woonverzekering van Centraal Beheer Achmea

Woonverzekeringen lijken allemaal op elkaar. U merkt pas wat het verschil is als u schade heeft. Dan wilt u een verzekeraar die u begrijpt. Eén die u direct helpt en het probleem voor u oplost.

Help, een inbraak!
Stelt u zich eens voor; u komt thuis van een weekendje weg en treft een ravage aan in uw huis. Alles is overhoop gehaald en uw waardevolle spullen zijn gestolen. In zo'n vervelende situatie is het prettig dat er iemand is die hulp biedt om alles zo snel mogelijk weer op orde te krijgen. Centraal Beheer Achmea helpt u daarbij. Zij nemen de schade op en kan beveiligingsadvies geven om inbraak in de toekomst te voorkomen. Zo voelt u zich weer snel veilig in uw eigen huis.

Kies zelf wat u verzekert
Wij hebben met Centraal Beheer Achmea afspraken gemaakt over de Personeelsvoorzieningen. Hierdoor kunt u tegen een aantrekkelijke korting verzekeringen sluiten. Bovendien kunt u profiteren van andere interessante aanbiedingen op het gebied van vrije tijd en vitaliteit. Op de premie van de Woonverzekering krijgt u maar liefst 10% korting van Centraal Beheer Achmea. U kunt kiezen uit dekkingen voor Inboedel, Opstal en Aansprakelijkheid. Daarnaast zijn er aanvullende verzekeringen voor Kostbaarheden Buitenshuis, Tuin, Glas, Eigenaarsbelang, Ongevallen en Pechhulp Thuis. En met de extra dekking All Risks is ook uw eigen-schuld-schade gedekt.

Snelle hulp bij verzekerde schade
Eén telefoontje van u en Centraal Beheer Achmea zorgt ervoor dat de glaszetter bij u voor de deur staat. Of dat de schilder uw muren opnieuw komt verven wanneer die als gevolg van waterschade beschadigd zijn. Met de Woonverzekering bent u verzekerd van snelle hulp bij schade, zonder gedoe.

Ontdek uw voordeel!
Lees meer over de voordelen die u via Concent Dienstenorganisatie krijgt op www.centraalbeheer.nl/76220. U kunt ook bellen (055) 579 8000. De medewerkers van Centraal Beheer Achmea zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur. Zij maken graag tijd voor u.