Diensten

E-HRM

Concent biedt scholen via beveiligde internet een moderne E-HRM-omgeving. Managers en medewerkers kunnen los van tijd en plaats informatie en gegevens raadplegen en ook processen opstarten.

Medewerkers beheren in Insite zelf hun persoonlijke gegevens en starten acties en aanvragen met behulp van online ESS (Employee Self Service).  Afspraken met medewerkers omtrent functioneren, verzuim, ontwikkeling en dergelijke worden digitaal vastgelegd en direct opgeslagen in het digitaal personeelsdossier.  Insite is gekoppeld aan AFAS Profit. Dit betekent dat informatie in Insite altijd up-to-date is en u makkelijk toegang hebt tot alle administratieve (personeels)informatie.

 U wilt als werkgever graag op een eigentijdse manier invulling geven aan uw HR processen.  U doet dit samen met ons op een goede manier en maakt daarbij gebruik  van ons systeem,  kennis en dienstverlening.

Meer informatie over E-HRM?

Wilt u meer weten over E-HRM en wat wij voor u kunnen betekenen: stuur een e-mail aan info@concent.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!