Samen voor een
gezonde balans

Artikel

Factuurverwerking van Palette naar Spend Cloud

Geplaatst op 27 juni 2023 door admin

Op 14 oktober 2022 hebben wij u geïnformeerd over de overstap per 1 januari 2023 naar het digitale factuurverwerkingssysteem.

 

Spend Cloud. De overgang is op 1 januari soepel verlopen. Per mei 2023 is de licentie van Palette definitief verlopen en daarmee ook de mogelijkheid om historische facturen (betreft facturen voor 2023) te kunnen raadplegen. In de afgelopen tijd heeft Concent nagenoeg alle facturen over 2022 vanuit Palette geconverteerd en geïmporteerd in AFAS. Dit proces wordt in de komende weken afgerond. Vervolgens vindt verdere conversie plaats van facturen over 2016 tot en met 2021 en wordt extra informatie toegevoegd voor het vergroten van de vindbaarheid van de facturen.

 

Deze archief-facturen zijn raadpleegbaar op het hoogste niveau van de werkgever. Deze facturen zijn raadpleegbaar in InSite onder menukeuze Financieel en vervolgens Facturen. Wanneer deze menukeuze op niveau van de werkgever (= hoogste niveau) niet zichtbaar is, neemt u dan contact op met uw contactpersoon op de financiële administratie.

Samen voor een gezonde balans

Knikker

Samen voor een gezonde balans

Knikker